Català - Euskara - English - Français - Castellano -

gastronomia

Els nostres plats

Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
 
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
 
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Plats principals

Cremós de patata, bolets confitats, ou escaldat i tòfona

9,85 €

Espaguetis negres amb llagostins a l’allet de romesco

12,50 €

Steak tàrtar de filet de vedella amb piparres

21,35 €

Canelons d’ànec i foie gras

12,50 €

Canelons de bolets i verduretes confitades

11,90 €

Canelons de marisc

13,20 €

Fideus rossejats amb sípia i allioli (preu per persona)

12,90 €

Arròs sec de verduretes i bolets (preu per persona)

12,90 €

Paella d’arròs de peix i marisc (preu per persona)

16,50 €

Paella d’arròs negre amb sípia i allioli (preu per persona)

14,90 €

Fideus negres amb sípia

12,90 €

Amanida de temporada

8,70 €

Amanida de formatge de cabra gratinat, poma escalivada i confitura de tomàquet

9,85 €

Amanida de llagostins

11,90 €

Carpaccio de tomàquets amb olivada, gelat de cherries i mató

7,90 €