Les nostres carns

Filet de vaca vella madurat a 30 dies a la crema de cafè París

23,90 €

Guisat de meloses de vedella

13,90 €

Estofat de cua de bou amb salsa d’oliva negra d’Aragó

14,80 €

Estofat de porc a l’antiga

13,90 €

Vedella rostida amb peres

13,90 €

Xai desossat amb crema de formatge fumat i ceps

17,90 €

Espatlleta de xai rostida

18,95 €

Magret d’ànec amb poma al forn i salsa de mores

15,60 €

Pluma ibèrica amb patata al forn i salsa de ceps

16,90 €

Rodó de peus de porc farcit amb botifarró

12,90 €

Rodó de pollastre a la catalana

14,90 €

Conill en escabetx saltejat amb salsa d’oliva negre d’Aragó

13,90 €

   

LES NOSTRES CARNS A LA PEDRA

 

Mitjana de vaca vella, madurada durant 30 dies.

55 €/Quilo

Filet de vedella.

22,90 €

Pluma ibèrica.

16,90 €

Llom de cérvol.

23,90 €

A la vostra disposició tenim  

Salses: Cafè París, formatges, ceps i mores

2,50 €

Guarnició: patates fregides o verduretes a la brasa

2,50 €