Les nostres carns
|
Filet de vaca vella madurat a 30 dies a la crema de cafè París |
23,90 € |
|
Guisat de meloses de vedella |
13,90 € |
|
Estofat de cua de bou amb salsa d’oliva negra d’Aragó |
14,80 € |
|
Estofat de porc a l’antiga |
13,90 € |
|
Vedella rostida amb peres |
13,90 € |
|
Xai desossat amb crema de formatge fumat i ceps |
17,90 € |
|
Espatlleta de xai rostida |
18,95 € |
|
Magret d’ànec amb poma al forn i salsa de mores |
15,60 € |
|
Pluma ibèrica amb patata al forn i salsa de ceps |
16,90 € |
|
Rodó de peus de porc farcit amb botifarró |
12,90 € |
|
Rodó de pollastre a la catalana |
14,90 € |
|
Conill en escabetx saltejat amb salsa d’oliva negre d’Aragó |
13,90 € |
|
LES NOSTRES CARNS A LA PEDRA |
|
|
Mitjana de vaca vella, madurada durant 30 dies. |
55 €/Quilo |
|
Filet de vedella. |
22,90 € |
|
Pluma ibèrica. |
16,90 € |
|
Llom de cérvol. |
23,90 € |
| A la vostra disposició tenim | |
|
Salses: Cafè París, formatges, ceps i mores |
2,50 € |
|
Guarnició: patates fregides o verduretes a la brasa |
2,50 € |