Català - Euskara - English - Français - Castellano -

gastronomia

Els nostres plats

Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
 
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
 
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Tapes i entrants

Bastonets de bacallà amb mel

12,90 €

Llagostins arrebossats amb blat de moro i salsa romesco

11,90 €

Gambots cuits a la sal (6 unitats)

13,90 €

Carpaccio de bacallà amb tomàquet confitat i oli de tòfona

12,90 €

Salmó curat a casa amb torradetes

10,50 €

Anxoves del Cantàbric amb torradetes (6 filets)

8,00 €

Coca d’escalivada amb sardineta fumada

6,90 €

Coca de formatge de cabra gratinat, poma i confitura de tomàquet

6,90 €

Croquetes menudes de pernil ibèric i pollastre

7,90 €

Bunyols d’espinacs amb allioli de mel

8,50 €

Encenalls de pernil ibèric

14,90 €

Coca torrada del Maresme

1,50 €

cérvol

13,95 €

Micuit de foie gras i confitura de mora

13,90 €

Morrets de porc cruixents amb sal, pebre i tòfona

6,90 €

Carpaccio de cérvol amb mostassa i rúcula

13,90 €

Musclos dàtils (segons temporada)

12,40 €

Musclos del delta (segons temporada)

9,90 €

Petit “caneló” de foie farcit de codonyat, nous i enciam

4,50 €