Català - Euskara - English - Français - Castellano -

gastronomia

Els nostres plats

Robert de Nola els ofereix una cuina pròpia, acurada i natural, una cuina de temporada, en un entorn agradable i privilegiat.
 
Pretenem cercar el producte del moment, amb criteris de qualitat i posant tots els nostres coneixements en la seva elaboració.
 
Servint-lo dignament tot mantenint una òptima relació de qualitat preu en aquest espai tan estimat i tan nostre.

Les nostres carns

Foie fresc

14,90 €

Filet de bou amb salsa de ceps i formatge fumat

21,85 €

Xai desossat i confitat amb salsa de ceps i formatge fumat

17,90 €

Espatlla de xai rostida amb verduretes de temporada

18,95 €

Tataki de secret ibèric amb salsa de mores

16,90 €

Estofat de porc ibèric guisat a l’antiga

13,85 €

Meloses de vedella amb bolets

13,10 €

Cua de bou guisada amb vi i olives negres

13,65 €

Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells

14,25 €

Pluma ibèrica amb salsa “cafè París”

16,90 €

LES NOSTRES CARNS A LA LLOSA

 

Filet de bou

21,85 €

Mitjana de bou (300 g)

20,80 €

Mitjana de bou (400 g)

24,90 €

Mitjana de bou (500 g)

29,90 €

Mitjana de bou (750 g)

45,00 €

Mitjana de bou (1 kg)

49,50 €

Pluma

16,90 €

Magret d’ànec

14,25 €

Llom de cérvol

21,90 €

PER ACOMPANYAR LES CARNS A LA LLOSA

 

Salsa de ceps

2,50 €

Salsa de formatge fumat

2,50 €

Salsa cafè de París

2,50 €

Salsa de mores

2,50 €

Patates fregides

2,50 €

Verdures a la brasa

2,50 €